dinsdag 1 maart 2011

Al bekend met de droogshampoo?

De droogshampoo bestaat echter al jaren. Maar hij is me in de winkels nooit opgevallen! Nadat ik vele reviews heb gelezen op beautyblogs, werd ik razend benieuwd naar dit product! Ik besloot maar om het product te gaan uitproberen en te reviewen voor mijn Blog! Is dit product echt een wonderproduct? Of is het allemaal gewoon heel overdreven..? Lees gauw verder voor de antwoord hierop!

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Er waren een paar verschillende droogshampoo's in de winkel te vinden. Maar ik koos het goedkoopste variant, de Kruidvat huismerk. Want ik heb geen ervaring met droogshampoo's en wou daarom beginnen met de huismerk. Ik denk dat ik binnekort andere merken ook wil uitproberen. Hier volgt natuurlijk ook een review over!

Heb jij ook soms van die dagen dat je lekker iets langer in je bed wilt blijven liggen. Maar dat het eigenlijk niet kan want je moet vroeg de deur uit .. En dan schrik je wakker! En zie je dat je maar 10 min hebt.. wat ga je dan doen? Je hebt geen tijd meer om jezelf uitgebreid te verzorgen. Je haar is vettig, je tanden moeten gepoetst worden, je hebt je kleding nog niet aan, je make-up moet nog gedaan worden! Zulke momenten haat ik echt. Daarom kun je met de droogshampoo je haar er mooi laten uit zien. Je haar is niet meer vettig. En het ziet er uit alsof je het gewassen hebt. En even terug komen op de situatie dat je erg veel haast hebt en maar 10 min hebt en er graag ook verzorgd uit wil zien. Doe het als volgt!
- Spring je bed uit, en ren naar de douche. Ga daar goed je gezicht wassen en vooral goed je tanden poetsen. (3 min, dit kan echt niet korter, ik vind dat je tanden goed moet poetsen. Minimaal 2 min.)
- Ga snel naar je kamer en pak snel een jeans en een simpel wit t-shirt bijv. en doe daar een blazer bij en een mooie ketting en horloge. (Dit kan in 1 min. dat weet ik uit ervaring :D )
- Gebruik een droogshampoo en laar het 1/2 min inwerken en kam het daarna uit. In de tussen tijd kun je aan je make-up werken.
- Dus nadat je de droogshampoo hebt gebruikt ga dan gelijk beginnen aan je make-up. In zulke gevallen houd het naturel en creeër een look dat fruitig en gezond over komt. Gebruik een fijne dagcreme. Daarna een foundation waar jij tevreden over bent. Gebruik een mooie blush of een bronzer. Gebruik daarna een mascara voor een mooi opgemaakt effect. En gebruik tot slot nog een lipgloss of lipstick. ( Dit kan in 5 min)
- Pak dan snel je tas en doe je jas aan en schoenen en ga zo de deur uit! Zoals je kunt lezen, kan je je in 10 min prima klaar voor de dag maken. Maar ik haat persoonlijk deze haast. Ik zorg er altijd voor dat ik ruim een uur heb s'ochtends om me dingen te doen. Zo douche ik heel graag, en gebruik ik het liefste de lekkerste douchegels en de fijnste bodybutters! En was ik me haren goed. En ga ik daarna lekker een ontbijten. ( graan, melk, fruit vind ik de beste basis voor een gezonde start van de dag. Als je niet ontbijt dan ga je de hele dag meer snoepen. En daar ga je van aankomen!)  Na het ontbijt ga ik me make-up doen. En kies ik welke kleding ik ga dragen .. Ik vind het heel erg belangrijk om er goed uit te zien. Want dan voel ik me goed. En lekker in me fel! Ik ga nooit onverzorgd de deur uit. Ik sluit je me liever op dan dat ik onverzorgd de deur uit ga. Het past ook bij mij als persoon. Ik vind lichamelijke verzorging heel belangrijk.


Mijn oordeel over de droogshampoo

De droogshampoo is een goede alternatief voor als je s'ochtends haast hebt of als je geen zin hebt om je haren te gaan wassen. Je haar is vettig en oogt onverzorgd. Je kunt hiervoor de droogshampoo gebruiken. Je haar is dan niet meer vettig na gebruik van deze droogshampoo maar .. je hoofdhuid blijft wel vettig! Dus gebruik de droogshampoo absoluut niet als vervanging van je eigen shampoo! Want dan zal je haar op een gegeven moment lijken op een bosje stro. Gebruik het gewoon op noodgevallen of op moment waarop jij geen zin hebt om je haar te gaan wassen. Vergeet niet dat een droogshampoo niet regelmatig gebruikt mag worden.


Deze droogshampoo kost € 1,99



By Asmae

5 opmerkingen:

  1. Ik heb serieus nog nooit een droogshampoo zien staan in een drogisterij :S
    Maar heb er wel veel over gelezen op blogs.
    Ik heb er zelf (nog) geen, ik ben wel benieuwd of het fijn is! Thnx voor dit artikel =)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende geen droogshampoo, maar heb ik ook niet nodig omdat ik een hoofddoek draag haha Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ik vind het echt een heel vreemd idee!
    Leuke post!
    x

    BeantwoordenVerwijderen