donderdag 10 maart 2011

Estee Lauder Bronze Goddess - Soft Matte Bronzer

Vandaag laat ik jullie kennis maken met mijn favoriete bronzer! Een jaar geleden  kocht ik de Soft Matte Bronzer van Estee Lauder. Een vriendin van mij had deze bronzer en ik vond hem altijd zo mooi.
Het mooie aan deze bronzer is dat hij een heel mooi kleurtje heeft. Hij staat heel mooi op mijn gezicht. En het ziet er fris uit als ik na mijn foundation sóchtends ook een beetje bronzer van Estee Lauder gebruik. Je kunt deze bronzer licht aanbrengen maar ook kan je hem gemakkelijk opbouwen.En wat ik het aller fijnste vind aan deze bronzer is dat hij een ''Oil-control complex'' heeft waardoor je huid niet gaat glimmen. Ik hou zelf van een matte make-up look dus ik vind het fijn dat je huid door deze bronzer niet gaat glimmen.

Ik gebruik deze bronzer heel vaak. En hij is nog steeds niet op. Deze bronzer kost €34,- (21 gram) Ik vind dat deze bronzer zijn geld waard is. Want hij gaat heel lang mee en het is ook nog eens een heel mooi product.
Zijn jullie bekend met deze bronzer? En wat zijn jullie favoriete bronzers? Deel het met mij!


By Asmae

7 opmerkingen:

 1. Klinkt heel goed, en ziet er mooi uit!
  Ik ken deze niet.. maar ik heb tot nu toe eigenlijk nog geen favoriete bronzer die echt mat is (ik haat het als er glittertjes in zitten)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Beautista: Ja, ik haat ook glitters in een bronzer. Voor een feestje is het OKE maar niet voor dagelijks. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, ik kon hem niet. Ik gebruik zelf ook geen bronzers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Mary Mur: Dankje! Heel lief van je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej, ik ben al heel lang opzoek naar eentje die geen glitters heeft bestwel moeilijk om daar een mooie kleur voor te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen