zaterdag 5 maart 2011

Bourjois Healthy Mix Serum

Ik heb een paar weken terug in een shoplog aan jullie verteld dat ik de Bourjois Healty Mix Serum heb gekocht en dat ik heel benieuwd naar deze foundation was. En vandaag komt dan eindelijk een review over deze foundation!Bourjois heeft mooie beloftes vastgesteld over deze foundation! In de foundation zitten extracten van drie vruchten, namelijk lychee, gojibes en granaatappel.
 • Lychee bevat veel vitamines. Vitamine C en kalium leveren energie aan de huid.
 • De gojibes wordt beschouwd als de vrucht met een van de beste antioxidant eigenschappen ter wereld. Door zeven vitamines die de huid intensief voeden, verdient deze vrucht de benaming ’superfruit’.
 • Granaatappel is zeer bekend vanwege de therapeutische eigenschappen. Bevat vitamines voor de veerkracht van de huid en helpt tegen een gestreste en doffe huid: A, B1, B2, B5, B6, C en PP.
Volgens Bourjois heeft de foundation een geltextuur, verrijkt met reflecterende micropigmenten, deze geeft de huid een mooi glans en geeft een semi-matte finish. Het geeft een natuurlijke egalisatie zonder strepen en houdt de hele dag.Wat vind ik van deze foundation?

Ik vind deze foundation fijn want het lijkt alsof je geen foundation op hebt omdat de foundation op je huid zo licht aanvoelt. Het voelt alsof je een serum op je huid smeert. Wel moet ik bekenen dat deze foundation niet heel dekkend is. Maar als je meer dekking wilt kun je ook een compact/pressed poeder gebruiken in combinatie met deze foundation. Maar daar zit ook een nadeel aan. Want je krijgt van deze foundation een gezonde glans. En als je het afpoedert dan zal de glans natuurlijk verdwijnen en dan houd je een matte look over. Ik ben een fan van een matte look. Maar ik weet dat vele dames een gezonde glans echt helemaal ge-wel-dig vinden.


Deze foundation beweert dat hij je huid energie geeft maar dat kan niet. Want als je huid de foundation zal opnemen dan zal dat niet al te best voor je huid zijn. Je zal allemaal irritaties oplopen. Dit heb ik gehoord van een make-up artist van Douglas. Natuurlijk kan je huid er door deze foundation energiek uit zien maar je huid wordt het niet. Dus neem die beloftes altijd niet 100% serieus. Het is namelijk gewoon onzin. Een foundation verbeterd de conditie van je huid niet, ook niet die van duurdere merken. Een foundation laat je huid er beter uitzien en je huid blijft hetzelfde.Deze foundation ruikt heerlijk! En hij smeert ook fijn. Ik gebruik hem de laatste tijd steeds vaker merk ik. Ik vind hem nog fijner dan de gewone Healty Mix foundation. Deze foundation voelt fijner/lichter aan. Als je mij zal vragen of ik deze foundation opnieuw zal gaan kopen dan zeg ik: Ja! Want ik ben er gewoon tevreden over. En heb tot nu toe nog niets te klagen.

Deze foundation kost €14,50
En is te koop bij Etos, Douglas, Ici paris xl en andere luxe beautyzaken.


Hebben jullie ervaring met deze foundation..? Deel al jullie ervaringen met mij!


By Asmae

13 opmerkingen:

 1. Ik heb hem nog niet, maar ik wil hem zeker eens aankopen, lijkt me wel een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Perfectly Unordinary: Hij is het proberen zeker waard! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sounds good! maar ik gebruik al heel lang geen drogisterij foundation meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij klinkt echt super! jammer alleen dat de meeste merken geen geschikte tint voor me hebben (lees: alles slaat oranje op me uit omdat het altijd te donker is)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ilse: ook de aller lichtste kleur van Bourjois? Je kan ook kijken bij MAC, Chanel of Dior etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe komt het dat ik vaak je foto's niet kan zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Sariitha: Ik heb geen flauw idee!

  BeantwoordenVerwijderen