vrijdag 11 maart 2011

Clinique 7 Day Scrub Cream

Deze scrub heb ik een tijdje terug gekocht zonder dat ik teveel bij het product nadacht. Ik had gewoon een goede scrub nodig. En het liefste eentje die het aan kan om elke dag te gebruiken. De verkoopster van Douglas raadde mij deze scrub aan. Aan de ene kant vind ik het erg fijn dat er een scrub is die je iedere dag kunt gebruiken als je dat wilt. Maar aan de andere kant twijfel ik of je huid daar wel tegen kan. Dus om die reden wou ik toch maar deze scrub uittesten.Een beschrijving van de werking van de 7 day scrub volgens de website van Douglas:

Fijne exfoliërende korreltjes in een crèmebasis, die de huid polijsten, zachter en gladder maken. Van schilfertjes ontdoen en fijne lijntjes minder zichtbaar maken, tot een heldere en stralende huid. Zorgt voor een egale teint en helpt overtollige talgafscheiding onder controle te houden. Make-up kan makkelijker aangebracht worden. Moisturizer wordt beter geabsorbeerd. Mild. Op Allergie Getest. 100% Parfumvrij.


Deze scrub bestaat uit een witte crèmeachtige substantie met kleine fijne korreltjes erin. De 7 day scrub voelt super zacht en creamy aan. Ik heb deze scrub net geruikt en hij ruikt eigenlijk nergens naar. Voordat ik deze scrub gebruik reinig ik heel goed mijn gezicht en hals. Ook als je geen make-up draagt raad ik je dit aan. Want met een schoon gereinigd gezicht komt deze scrub beter tot zijn recht.

Clinique zegt dat je deze scrub 7 dagen kunt gebruiken. Ik vind van niet. Want als je je gezicht scrubt dat moet je je gezicht minimaal 1 dag rust geven en niet weer en weer gaan scruben. Dat kan nooit goed voor je huid zijn. Ook niet als het een hele milde scrub is. Het is soms moeilijk voor cosmetica merken om te begrijpen dat sommige producten gewoon niet te maken zijn. Ookal is er veel vraag naar dat product.

Deze scrub kost €25,- (100ml)

Kennen jullie dit product? Wat is jullie favoriete scrub? Deel het met mij! <3


By Asmae

5 opmerkingen:

 1. De scrub klinkt wel goed en de enige reden waarom ik hem niet iedere dag zou gebruiken (naast de prijs) is omdat er waarschijnlijk ook wat uitdrogende ingrediënten in zitten. Iedereen zegt dat je nooit iedere dag mag scrubben, maar tegelijkertijd worden wel massaal gezichtsrollers en borstels verkocht en vroeger natuurlijk het ouderwetse washandje - haha.

  Ik gebruik zelf een reininginslotion op een scrubhandschoentje en dat gaat eigenlijk prima. Echte scrubproducten gebruik ik inderdaad 1 tot 2 maal per week :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik er een van The Body Shop van de vitamine C lijn. Dat is echt een super fijne scrub! Je mag 'm alleen maar 1x in de week gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Maccia: Inderdaad! Het is slecht voor je huid om het iedere dag te scrubben. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Lies: De scrub van TBS van de vitamine C lijn is inderdaad heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ook die van de body shop , heeerlijk!
  Maar ik ga deze ook een keer proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen