vrijdag 4 maart 2011

Sephora make-up 3 voor €10,- Actie

Ik deel graag dit goede nieuws met jullie! Het is bijna zover de 3 voor €10,- actie van Sephora. Bij de vorige actie was ik net te laat maar deze laat ik me niet voorbij gaan. De prijzencircus is van 23 maart tot 3 april.

Ik heb nog niets van Sephora. Ben dus heel benieuwd of dit merk mijn hartje kan stelen. Ik heb gehoord dat de primers van Sephora heel fijn zijn.Ik heb wel een aantal producten op mijn verlanglijstje staan. Kijk hier onder met mij mee!

undefined
Sephora cream lip stain lipgloss

undefined
 Sephora smoothing primerSephora mattifiying powderFoundation


ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Ook naar de oogschaduw ben ik heel benieuwd. En deze kleur vind ik toevallig heel mooi. En ja nu kan ik ze aanschaffen voor €3,33 per stuk! Hoe leuk is dat!


Mascara heb ik al meer dan genoeg. Ik heb genoeg mascara's die ik helemaal top vind maar bij deze actie koop ik er toch maar 1.


Hebben jullie ervaring met Sephora? En welke producten raden jullie mij aan?By Asmae

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ooit een foundation en oogschaduw gehaald van sephora. Viel ontzettend tegen! Ik ben wel benieuwd naar de lipglosses dus ben insha Allah dit jaar wel op tijd voor prijzencircus. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeeeh! Wat goed dat je hier een artikel over hebt gemaakt!! Ik wist niet dat het weer ging komen, maar echt heel chill! I loveeee Sephora :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas zit er bij ons geen Sephora in de buurt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Yanou: Bij mij ook niet! Maar ik wil er wel een dagje voor naar utrecht. Dan heb je ook wat! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had er toevallig ookal een artikel over geplaatst. Leuk te zien wat jouw verlnglijstje is ;)

  BeantwoordenVerwijderen