woensdag 9 maart 2011

Bestelling TopMerkenOnline.nl is binnen!

Toen ik thuis kwam van men stage zag ik gelijk een pakketje voor me! Eerste wat ik dacht was: Yes!
Een medewerker zei gister tegen mij dat de bestelling vandaag zou binnekomen. Dus ik wachte rustig af. En ik heb foto's gemaakt van de bezorging zodat jullie weten hoe dat wordt verpakt. Ik vind dat ze het pakketje stevig hebben verpakt.

Ik kon eigenlijk niet wachten om het pakketje gelijk uit te pakken. Maar ik hield me in en maakte eerst een foto. Ik heb natuurlijk wel mijn adres gegevens gewist. De producten zijn stevig verpakt in karton met daarover heen veel brede plakband.


Ik heb het pakketje geopend. Zo ziet het eruit van binnen!

De 2 potjes Dust it die ik besteld heb zijn goed verpakt samen in een strakke plastic folie. Daarom zijn de potjes niet goed te zien. Want de plastic folie glimt.

Zoals jullie zien, is het een kleine potje! Maar het schijnt lang mee te gaan. Ik zal het uittesten en binnen een paar weken een review hierover.

De Schwarzkopf Osis+ Dust it heeft een dekseltje met allemaal gaatjes erop zodat als je haast hebt en  daardoor onhandig bezig bent niet al te veel zal gaan knoeien met deze volume poeder.

Ik ben blij dat mijn bestelling snel geleverd is op een nette wijze. Alleen al om die reden zou ik het overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen op TopMerkenOnline.nl
En trouwens ik heb aan een medewerker van TopMerkenOnline.nl gevraagd of het echt zo is dat Schwarzkopf Osis+ Dust it binnekort niet meer te koop is. Maar hun gaven aan van niets te weten en hun leverancier weet ook van niets. Via BeautyLab las ik zondag het nieuws dat Dust it uit het assortiment gehaald zou worden. Nou de webshop weet van niets en de leverancier weet ook niets maar wat ze wel weten is dat er een groot hoeveelheid op voorraad is! Dus genoeg voor iedereen die het product wil uit testen of een voorraad wilt inslaan.

De Schwarzkopf Osis+ Dust it kost €7,95 per stuk (+ €4,95 verzendkosten)
En 2 potjes kosten €14,95 (+ €4,95 verzendkosten)
Als je 2 potjes tegelijk koopt dan heb je €0,95 voordeel.


Heb jij ervaring met dit product? Deel al jullie ervaringen met mij!


By Asmae

5 opmerkingen:

 1. Hoi Asmae,

  Ik heb ze ook gelijk op TopMerkenOnline.nl besteld.

  Ben ook benieuwd naar jouw review hierover binnenkort.

  Groetjes Magda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel, ik ken de webshop nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk artikel! Ook ik was nog niet bekend met deze webshop en ga misschien wel een keertje kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankje! Is een leuke webshop en de service is top. <3

  BeantwoordenVerwijderen