zondag 20 februari 2011

Shoplog

Afgelopen donderdag ben ik wezen shoppen in Arnhem. Ik had in een artikel vorige week verteld dat er bij Douglas momenteel 20%  korting is op de producten van Clinique, Lancome, collistar en Yves saint laurent. (als je een douglas card hebt) Ik was eigenlijk het meest benieuwd naar de Even better foundation van Clinique.

Clinique zegt over de Even better foundation het volgende: Deze vloeibare foundation verheldert de huidteint onmiddelijk en egaliseert haar dankzij natuurlijke, heldere mineralen. Een boost van vitamine C corrigeert de huidteint en haalt zichtbare donkere uit elkaar. De combinatie van SPF met krachtige antioxidanten helpt de huid te beschermen tegen toekomstige verkleuringen.

De reden waarom ik deze foundation wou uit proberen is omdat ik donkere kleine vlekjes op me wangen heb. Op die plek had ik vroeger puistjes en die kneep de schoonheidspecialiste vroeger af en nu zijn de puistjes weg. Ik heb soms nog wel eens 1 of 2 puistjes maar meer ook niet. De verkoopster zei dat dat nog wel weg zou gaan als ik me huid gewoon goed blij verzorgen. En regelmatig een gezichtsmasker of peeling gebruik. En ik merk dat de vlekjes ook minder zijn dat een jaar geleden. En dat is een goed resultaat maar natuurlijk ben ik pas tevreden als me huid helemaal egaal is! De verkoopster haalde mijn foundation weg en toen adviseerde zij mij de Anti-blemisch solutions foundation van Clinique. (wat ook gelijk mijn eerste foundation van Clinique is) Ze heeft de foundation bij mij aangebracht en het zag er heel mooi uit. Ze had niet veel nodig van de foundation. Wat maar goed ook is want hoewel er 30ml in deze foundation flesje zit, ziet de flesje er heel klein uit! Ik was heel tevreden toen ik het resultaat zag. Ook was ik verbaasd want ik heb zelf een getinte huidskleur en de kleur die mij paste was: 02 fresh ivory. Ik weet ben een tijdje niet naar de zonnebank geweest en ik heb gewoon geaccpecteerd dat ik een donkere huidskleur niet gemakkelijk kan krijgen.



De verkoopster gebruikte ook de superbalanced poeder van Clinique bij mij. En ook die vond ik heel mooi. De poederdoosje heeft een mooie spiegel waar je snel je make-up mee kunt checken en eventueel ook bijwerken. En ook een kleine kwarstje is aanwezig. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het poederdoosje zag! Ik zat in een tweestrijd op dat moment. Aan de ene kant vond ik hem echt geweldig en wou ik dat poederdoosje dol graag en aan de andere kant vond ik het gewoon veelste duur hij kost namelijk €35,-. Ik moet op dit moment zuinig met geld omgaan aangezien ik bezig ben met rijlessen en die zijn erg duur! Toch haalde ik mezelf over om hem toch te nemen want ik kreeg 20% korting en die dag had ik een rijles en had goed gereden. De rij instructeur was heel tevreden over mij. Ik nam de de superbalanced poeder in de kleur: 02 natural.


Ook ben ik even langs de Etos geweest omdat ze 25% korting hadden op Bourjois make-up. Ik was een lange tijd heel erg benieuwd naar de nieuwe foundation van Bourjois de healthy mix serum. Veel beautybloggers zijn er lirisch over. Dus ik werd erg nieuwsgierig naar deze foundation. De normale Healthy mix foundation van Bourjois heb ik zelf een jaar geleden heel veel gebruikt. Ook daar kan ik heel kort over zijn, het is een fijne dekkende foundation. En je hebt maar heel weinig van nodig. Van de Bourjois healthy mix serum nam ik de kleur 53.

In de winkel viel de concealer van Bourjois healthy mix mij op. Dus besloot ik ook die mee te nemen om uit te testen en daar een review over te schrijven voor jullie! Ik nam de kleur 52.



Ik ben erg blij met mijn nieuwe beauty koopjes. Binnekort een review over deze producten. Ik wil ze eerst een tijdje gebruiken voor ik hier mijn mening over kan geven aangezien ik best kritisch ben.


By Asmae

9 opmerkingen:

  1. Mij te duur, maar snap dat je er erg blij mee bent. Wees ook blij met die bleke toet en ga niet meer naar de zonnebank (kan je natuurlijk niet dwingen, maar toch kost geld en is slecht voor je)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Maccia: Je hebt gelijk, ik ga voorlopig niet meer onder de zonnebank. Het is echt heel slecht voor je huid. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes heb je gekocht. Ik ben benieuwd naar je review over de producten die je gekocht hebt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sephora heeft een korting van 25 procent op alle make-up (en parfum) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingen!
    xx

    p.s.: Last chance to enter my giveaway!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten, ik ben benieuwd naar je review =D. Maar zonnebank is niet zo slecht voor je huid als je het met mate doet, het ligt er aan hoe vaak je gaat. Als je bijvoorbeeld 7 dagen op vakantie gaat krijg je ook gemiddeld 42 uur (hardere fellere) zon, dat staat gelijk aan een half uur (of iets meer) zonnebank per week. Oke gewoon daglicht zijn ook uv stralen, maar zoveel zomer hebben we in Nederland niet. Ik wil niet zeggen dat de zonnebank goed is voor je huid maar het ligt eraan welk huidtype je hebt, of je verbrand en hoe stevig je huid van nature is (zit vaak in de familie). Als je een getinte huid hebt en niet verbrand is het niet erg om een kwartiertje onder de zonnebank te gaan eens in de zoveel tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Beautista: Wat jij nu tegen mij zegt, zei ik vroeger ook tegen andere. Ik was verslaafd aan de zonnebank, kon niet zonder. Het gebruik van de zonnebank zorgt ervoor dat je vroegtijdig rimpels krijgt en dat wil ik absoluut niet. Mss dat ik in de toekomst een keer naar de zonnebank zal gaan maar ik wil het liever afleren. Het is bij mij erg verslavend. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor ik MAC ging gebruiken had ik ook foundation van clinque, maar de kleur was te rozig voor mij ( ik heb een gele ondertoon). Naar de poeder ben ik wel benieuwd, dus mss volgende maand :p

    BeantwoordenVerwijderen