maandag 7 februari 2011

TBS Vitamine E sink-in moisture mask

Ik was tijdje terug op zoek naar een goede hydraterende masker. Na het lezen van een aantal reviews werd ik nieuwsgierig naar de masker van TBS. De vitamine E sink-in moisture mask trekte mijn aandacht. Ik vind deze masker heel fijn. Want je hoeft maar een dun laagje aan te brengen op je huid en het 10 min te laten intrekken en dan weg te wassen met lauw water. Volgens de verkoopster kan je ook met deze masker slapen. Geen enkel probleem. Heb ik zelf ook gedaan. Maar eerlijk ik vond dat niet fijn want de masker erg glibberig. Dit masker is iets prijzig. Hij kost €17,- (100ml)  maar met deze maker kan je denk wel zo'n 40x mee doen. Want je moet alleen een heel dun laagje aan te brengen. Na het gebruik van deze masker voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Het is een aanrader voor jullie allemaal tenzij je glibberige maskers gewoon echt niet fijn vind. Ik vind dat ook niet fijn maar voor 10 min houd ik het wel vol en mijn huid wordt er heerlijk zacht van!

Deze masker is 12 mnd houdbaar.


By Asmae

11 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijne masker! Alleen ik houd niet ervan als een masker glibberig is maar voor 10 min moet het wel als ik daar een zacht huidje voor terug krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit hier ook Dimeticone in? Ik ben namelijk van de vitamine E lijn van TBS afgestapt omdat dat erin zat. Ben nu even nieuwsgierig of ze hier ook Dimethicone in hebben gestopt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee dat weet ik niet. Ik heb net het product bekeken maar het staat er niet bij. :( Je kunt het in de TBS aan een verkoopster vragen. :D Maare kun je er niet tegen? Mijn huid wordt hier zo rustig en zacht van ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tip! als het maar niet zo een pudding masker is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, het is geen pudding masker hahaha! Echt super fijne masker alleen wat glibberig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee leuke site! Zou je ook eens op die van mij willen kijken? xxx Ashley

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier van de huidcreme! Die is echt fijn!
  Leuke blog heb je trouwens zeg!
  Ik heb ook een blog... misschien dat je het leuk vind om er een keer een kijkje op te nemen? of zelfs te volgen?(je weet nooit ;)

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha nou dat ligt een beetje ingewikkeld..
  want wij volgen bijna geen één blog..
  maare als je ons toch wilt volgen mag dat altijd hoor.. It's your choice!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahah wat leuk dat je ook de awards hebt gehad. Gefeliciteerd <3.

  En bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed! heb deze zelf nog nooit geprobeerd.
  Ik volg je terug =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen