maandag 21 februari 2011

Lancaster flash smoothing scrub

Vandaag laat ik jullie kennis maken met 1 van mijn favoriete scrubs.De Flash smoothing scrub is geschikt voor alle huidtypen. En dat kan ik weten aangezien ik echt een overgevoelige huid heb. De textuur bestaat uit mediterrane fruitsoorten: sinaasappel, citroen en grapefruit plus abrikozenpitkorreltjes die de huid op een milde wijze exfoliëren. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, de huid bevrijdt van onzuiverheden en de microcirculatie in de huid gestimuleerd. Je huid wordt door deze scrub ongelofelijk zacht.

De scrub ruikt heerlijk! Niet zo'n standaard zoetige geur. Het ruikt naar zeepjes. In het begin leek het alsof er in deze scrub niet veel korreltjes zatten. Maar dat is eigenlijk wel zo! Als ik mijn gezicht afspoel na een scrubbeurt voelt het heerlijk zacht aan. Men gezicht voelt ook niet trekkerig aan. Wat ik bij sommige scrubs wel heb.Ik vind deze scrub heel fijn. En zal hem ook blijven gebruiken. Een nadeel aan deze scrub kan ik eerlijk gezegd niet vinden. Want deze scrub is gewoon heel erg fijn! Als ik een nadeel moet opnoemen dan is dat de prijs. Deze scrub kost €27,- voor 75ml. Bij Douglas kun je deze scrub kopen voor €22,50 (75ml) maar dat is een afprijzing dus wees der snel bij als je deze scrub voordelig wil kopen! Hij is ook online te bestellen bij Douglas.


Zijn jullie bekend met deze scrub? Wat is jullie favoriete scrub? En waarom?


By Asmae

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me wel fijn,
  maar ver boven mijn budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Yourebeautifull: Het is prijzig maar dan heb je ook wat. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is best wel duur ja, maar als het werkt dan maakt het niks uit. Het is altijd balen als duur spul net zo werkt als goedkope producten ;)

  BeantwoordenVerwijderen