vrijdag 25 februari 2011

Review: Paula's Choice illicit lash maximum impact mascara

Paar weken terug kreeg ik thuis een pakketje! Het was de nieuwste mascara van Paula's Choice. Ik was heel benieuwd naar deze mascara. Wat heeft deze mascara wat andere mascara's niet hebben? Ik heb het voor jullie uitgetest!Ik heb deze mascara een tijdje bijna dagelijks gebruikt en ik moet bekenen dat ik er heel tevreden over. De mascara doet hetgene wat ik van een mascara verlang. Ik vind het rubbere borsteltje heel fijn werken. En soms gebruik ik geen wimperkruller maar ik zie toch veel volume na een paar lakjes van deze mascara. Als je een mooie, lange wimpers wilt met veel volume dan raad ik aan om meerdere laagjes te gebruiken. Ik vind het op zich wel een nadeel dat je meerdere laagjes moet opbrengen voor veel volume. Ik gebruik dagelijks 2 laagjes. Nooit meer dan dat. Maar aan de andere kant is het ook wel fijn dat je niet gelijk bij 1 laagje veel volume op je wimpers hebt. Zo kun je de volume zelf bepalen.


Zonder mascara.
Zoals je ziet geen enkele volume te bekenen.

Ik hierboven alleen maar 2 laagjes mascara.
Geen wimperkruller gebruikt.
Ik vind het effect dat deze mascara geeft zo mooi.
Deze mascara is op dit moment mijn favoriet!
S'ochtends als ik haast heb grijp ik het liefst deze mascara om mijn look mooi af te maken met mooi, lange, verleidelijk wimpers!Hoe moet dit product worden gebruikt?

Breng meerdere laagjes mascara op de bovenste en, indien gewenst, onderste wimpers aan. Te veel mascara op de onderste wimpers kan een spinachtig uiterlijk tot gevolg hebben en gaat later op de dag klonteren. Voor het meest dramatische effect brengt u het borsteltje zo dicht mogelijk tegen de basis (wortels) van de bovenwimpers aan. Houdt het borsteltje op die positie en beweeg het zacht heen en weer om extra mascara aan te brengen voordat u het borsteltje naar het uiteinde van de wimpers beweegt. Voor een maximaal effect brengt u tenminste twee laagjes aan. Laat de mascara tussen het aanbrengen van de laagjes in niet drogen!
Het is het beste om mascara als allerlaatste stap in het opmaken aan te brengen, aangezien u zo voorkomt dat producten op poederbasis aan uw natte wimpers gaan kleven.

Als u een wimperkrultang wilt gebruiken, doe dat dan VOORDAT u uw mascara aanbrengt (anders eindigt u gegarandeerd met gebroken, vreemd gebogen wimpers). Druk bij gebruik gelijkmatig aan, houdt een paar seconden vast en laat langzaam los terwijl u van de basis naar de uiteinden van de wimpers beweegt.


Deze mascara kost € 12,50 wat ik een goede prijs vind voor zo'n mascara als deze! Toch vind ik dat je meer waar krijgt voor je geld. Ik ken in ieder geval geen 1 mascara die mij voor zo'n vriendelijke prijs zoveel volume en lengte geeft! Je kunt deze mascara bestellen op de site van Paula's Choice.


By Asmae

7 opmerkingen: