dinsdag 22 februari 2011

L'Oréal kiest voor model zonder benen!

Toen ik dit nieuws las werd ik gelijk heel erg blij. Nadat Gwen Stefani en Jennifer Lopez het nieuwe gezicht werden voor L'Oréal Paris is het nu de beurt aan Aimee mullins.Als je het gezicht van Aimee ziet dan lijkt Aimee op het eerste gezicht een normale, mooie vrouw. Maar dat is echter niet zo. Aimee heeft sinds dat ze 1 jaar oud is geen onderbenen meer. Deze werden geamputeerd omdat zij geen kuitbeenderen had. Natuurlijk doet dit niks van van haar innerlijke schoonheid en van haar mooie gezicht en uitraling. Daarom heeft L'Oréal voor deze bijzondere vrouw gekozen!“Aimee is de perfecte L’Oréal-vrouw. Ze is subliem, charismatisch, sterk. Haar leven is bewonderenswaardig, in alle mogelijke betekenissen”, zegt Cyril Chapuy, Global Brand President bij L’Oréal Paris.

Aimee Mullins Athlete Aimee Mullins attends the Earth Awards Gala at the Four Seasons Restaurant on January 12, 2009 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images for Earth Awards) *** Local Caption *** Aimee Mullins

Aimee Mullins (Allentown, Pennsylvania, 1976) is een Amerikaanse atlete, actrice en mannequin bekend om haar atletische prestaties hoewel zij geen onderbenen heeft.Deze vrouw bewonder ik enorm. Het is zo mooi om te zien dat iemand zonder onderbenen het zover kan schoppen! En ik heb nu meer respect voor L'Oréal Paris. Het is geweldig dat ze zo iemand deze kans geven en ik denk dan miljoenen mensen over de hele wereld het met me eens zijn hierover! <3

By Asmae

12 opmerkingen:

 1. Aaah dankje voor je lieve reactie op mijn post. Lief van je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is idd erg mooi.

  Mensen met een lichamelijke afwijking hebben meestal een erg sterke persoonlijkheid. Ik zie het nu al bij mijn zoontje van bijna 2. Hij heeft een afwijking aan z'n linkerhandje, maar als je hem ziet zie je het totaal niet! Hij loopt zo vooruit in zijn ontwikkeling, zowel lichamelijk als geestelijk.
  Krijg het vaak te horen van crècheleidsters en anderen. :D Het is alsof Allah swt ze sterker maakt dan 'normale' mensen soubhanallah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woow wat goed dat ze dat doen!
  &dankje voor je comment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Nadia: Ik heb ook het gevoel dat god mensen met een lichamelijk afwijking sterker maakt dan 'normale' mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig nieuws! Wat leuk! En ze is echt prachtig! Dankjewel voor je lieve reactie meid!
  x

  BeantwoordenVerwijderen