dinsdag 8 februari 2011

BeautyBlender

Ik lees al een tijdje op internet zoveel positieve reviews over de BeautyBlender. Het is een roze kleine sponsje dat veel lijkt op een ei kwa vorm. En veel beautybloggers beweren dat deze spons zo goed is en veel beter dan je make-up kwarsten. En ook zou deze product de foundation/concealer heel mooi aanbrengen op je huid. Dus mijn nieuwsgierigheid wordt steeds groter en groter. Werkt de BeautyBlender echt heel goed? De BeautyBlender beweert geen product (foundation, concealer, blush etc) op te zuigen. Dat is niet waar. Gewoon een verkoopleugen. Want in vele reviews blijkt dat de BeautyBlender toch wat product opzuigt. Dat vind ik wel jammer .. Maar eerlijk is eerlijk het blijft en het is een spons. Dus eigenlijk niet voor elkaar te krijgen dat het geen product zou op kunnen zuigen. Dan nog vind ik het jammer dat de makers daarover moet liegen.

Nog een nadeel wat ik in veel reviews heb gelezen is dat je de foundation vlekken op de BeautyBlender kunt zien en dat het niet weg te krijgen is met de speciale wash die je erbij kunt kopen. Heeft iemand tips om de BeautyBlender mooi roze te houden. Want juist dat roze vind ik zo snoezig!Ik vind zelf normale make-up sponsjes niet fijn want ze zuigen veel product op. En dat vind ik erg jammer. Toch wordt ik steeds meer nieuwsgierig naar de BeautyBlender. Misschien is dit de beste uitvinding die er is voor een mooie make-up look. Ik weet het niet want ik heb het nooit uitgeprobeerd. Ik wil daarom jullie oordeel horen over de BeautyBlender!By Asmae

12 opmerkingen:

 1. Littlefashiolista@ Ben je bekend met de BeautyBlender? Is die echt handig in gebruik ..?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook heel benieuwd! Maar alle spons-achtige zuigen toch water/product op? Jammer dat ze beweren van niet dan
  Ben wel benieuwd naar een review/swatches!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf niet, dus ben wel echt benieuwd.

  &dankje voor je lieve comment, de header die kan je niet maken op blogspot. dat moet je met een ander programma doen. Maar de achtergrond etc. kan je wel met blogspot doen:

  Eerst ga je naar menu.
  Dan staat er: ontwerpen. ( als het goed is kom je daar gelijk uit. )
  En dan staat daar iets onder een rijtje, en dan klik je: sjabloonontwerper aan.
  & dan kan je gaan expirimenteren :)
  succes!.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautista@ Ja naar mijn idee zuigen alle spons-achtige water/product op. Maar de makers van de BeautyBlender beweren van niet .. Maar volgens vele reviews zuigen ze toch wat product op. Maar schijnt de BeautyBlender de foundation heel mooi en gemakelijk de foundation/blush/concealer aan te brengen. Ik denk dat ik hem ga aanschaffen dus binekort een review voor jullie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm.. mij spreekt het niet aan.. Ik gebruik liever mijn vingers of mijn sigma kwasten (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moet eens proberen je vloeibare foundation aan te brengen met een kabuki brush. dus beetje product op je kabuki en dan met ronddraaiende bewegingen over je gezicht gaan. Geeft een mooi airbrush effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sariitha@ Bedankt voor de tip! Ik zal het een keer uitproberen. <3

  BeantwoordenVerwijderen