maandag 14 februari 2011

Herome handcreme daily protection SPF8

Een tijdje terug was ik bij de douglas voor nagelverzorgingsproducten. Want ik vond dat ik daar wat meer tijd aan moest besteden. Volgens de nagelstyliste van douglas verzorg ik mijn nagels heel goed en zien ze der ook keurig verzorgend uit. Dus dat wil ik graag ook zo houden. Want het is erg belangrijk om goed verzorgende nagels te hebben. Nagels zijn 1 van de eerste dingen waar mensen op het eerste gezicht naar kijken. Het vertelt iets over jezelf vind ik.

Vandaag review ik voor jullie de Herome handcreme daily protection spf 8. Herome zegt over dit product dat je voor de verzorging en bescherming van je handen genoeg hebt aan Herome handcreme daily protection SPF8. De handcreme smeert makkelijk uit en is ook niet vet. Deze handcreme wordt direct in de huid opgenomen.Deze handcreme bevat o.a. aloë vera, allantoïne, bisabolol, D-panthenol, collageen, glycerine. SPF8 en de UV-filters A en B beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon.


Deze handcreme kost €6,50 (75ml)

Kennen jullie deze handcreme? En wat vinden jullie van deze handcreme?

By Asmae

6 opmerkingen:

 1. Ik ken het niet maar weet wel dat de dingetjes van Herome altijd heeeeel fijn zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juliette@ Ja, dat klopt! Herome heeft fijne cremetjes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken herome ook wel, maar voor de handcreme gebruik ik die van het huismerk van kruidvat. Een paarse fles, is een super budget productje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. herome is echt goed!
  leuke blog trouwens!
  Ps:
  We hosten een giveaway op onze blog!:)
  CLICK HERE.

  Liefs,
  fashionfabrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, Herôme is best goed! Deze handcrème heb ik wel nog nooit getest.

  BeantwoordenVerwijderen