donderdag 24 februari 2011

De beautytrends van dit voorjaar!

1. Chemical attraction
De matte lipstick in felle fluokleuren knalt dit seizoen van de catwalk. Gezien bij Fendi, Marni en Jil Sander. Dus dames dit voorjaar gaan wij volop voor felle fluokleuren! Ik wil jullie nog maar 1 ding zeggen: laat je dit voorjaar zien!

4285853550 40fd8cd921 o Trend: oranje lippen


Ik vind deze lipstick zo mooi bij haar staan!

2. Tropische verassing
Ware eyecatchers: tropische oogschaduwkleuren. Verrassend waren de zuurstokroze, WK-oranje, limegroene en aardbeirode eyeshadows bij Dior. Ook Zac Posens geel en Oscar de la Renta's turquoise waren overweldigend. Ik ben met deze trend wel heel erg blij. Want ik houd wel van die mooie tropische ooglooks! Ook draag ik het graag dagelijks als ik de tijd heb om me op te maken sóchtends om 7 uur.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


3. Hippe hoofddoek
Deze lente is je bad hair day gecoverd! Met de hippe hoofddoek staat geen haar op je hoofd meer verkeerd. Knoop de hoofddoek onder in  je nek of vlecht hem mee in je haar. Het mooiste aan deze trend is dat een hoofddoek zonwerend en haarbeschermend is! Dat vind ik wel fijn. Je loopt er super hip bij en het is ook nog eens goed voor de bescherming van je haar. Hoe leuk is dat?! ;) Deze trend is gezien bij D&G en Hérmes.




4. Glansrijk geslaagd
Een natuurlijke, stralende huid met sexy highlights is de look van deze zomer! Is gezien bij Versace en Dolce & Gabbana! Ik ben zelf een fan van natuurlijke looks dus deze trend is meer dan welkom!!




5. Magische metallics
Volop gespot op de catwalk: metallic oogschaduw! Gezien bij Chanel, Prada en Louis Vuitton.




6. Girls will be boys
Strak in de lak of vol in de sleek mousse, we kunnen niet meer om de hoogglanzende tomboy look heen. Met een midden- of zijscheiding en lang haar in een staart, knot of vlecht. Gezien bij Chanel, Viktor & Rolf en Gucci.




7. Camelkleurige contouren
Bij deze look staan ogen en jukbeenderen in de spotlights. Warme kleuren als mokka, camel en rosy red ( in matte en creamy texturen ) zorgen voor geshapete contouren. Gezien bij Chloé en Michael Kors.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site




8. Bordeaux is back
We kunnen er niet meer omheen: bordeauxrode lippen. Geïnspireerd op de seventies, maar helemaal van nu door de zijde- en hoogglanstexturen. Gezien bij Yves Saint Laurent. Givenchy en Louis Vuitton.




9. Dansende lokken
Gezien bij Dior, Sonia Rykiel en Gianfranco Ferré. Lichtgolvende lokken met heel veel glans! Daar houd ik heel erg van. Hoe krijg je ze? Zet grote rollers in je haar, verwarm ze met de Föhn en laat ze afkoelen voordat je ze eruit haalt.




Ik vind deze trends erg leuk. Jullie ook? Ik zag deze trends in de Cosmopolitan en kon niet wachten om ze met jullie te delen! <3


By Asmae

10 opmerkingen:

  1. Sommige dingen zien er echt super gaaf uit! Veel plaatjes doen het helaas niet :(
    Vind die hoofddoekjes niets.. Dat is niet echt iets voor mij.
    Maar die matte lipstick!! LOVE!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lies: De hoofddoek wordt dit voorjaar echt een megatrend! En is bij de grootste merken op de catwalk te zien. Ik ben benieuwd of je na een paar maanden ook mee doet met deze trend! hihi! Yessssss, de matte lipstick is hot! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige looks, ik hou van die 'dansende lokken'!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blog heb jij zeg! Echt allemaal super orgineel enzo!

    Trouwens.. ik weet niet of je het leuk vind om eens te kijken.. maar wij heb ook een blog, of misschien zelfs te volgen? (je weet nooit!)

    Ik zou zeggen ga zo door met leuke berichten plaatsen! YOU GO GIRL!

    XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Eef en Lot: Bedankt dames! Ik blijf zeker leuke berichten plaatsen! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind alles wel mooi en leuk!
    Alleen de bordeaux lippen zou ik denk ik nooit dragen, staat me niet!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Beautista: Het is inderdaad wennen die bordeaux lippen. Heb het nooit geprobeerd. Ga binnekort een paar aanschaffen en kijken of het staat! <3

    BeantwoordenVerwijderen