zaterdag 23 april 2011

Review Osis+ Dust It Mattifying Powder

Na het lezen van veel positieve reviews over de Osis+ Dust It Mattifying Powder, werd ik heel benieuwd naar dit product. Dit product schijnt je haar een boost van volume te geven. En is dat nou echt zo? Vroeg ik me af. Ik heb fijn haar dat momenteel niet meer zoveel volume heeft. Dat heeft ook te maken met mijn bloedarmoede dat ik nu heb. En natuurlijk wil ik ook nu gewoon een vollere kapsel hebben. Dus ik besloot het voor jullie uit te testen. Lees snel verder!



Nadat je een beetje van deze poeder aan brengt op droog en gewassen haar moet je het er goed in wrijven. En dan merk je dat je haar super stug gaat aanvoelen. En krijg je dus extra volume en zo blijft je kapsel de hele dag aanvoelen. Je kunt van dit product echt big hair creeƫren.



Dus als jij op zoek bent naar wat meer volume, dan raad ik jullie aan om massaal Osis+ Dust It Mattifying Powder in te slaan! Dit spul is echt ge-wel-dig!



Dit product kost €16,- bij de kapper. Bij TopMerkenOnline.nl kun je dit product kopen voor €7,95 en de verzendkosten zijn €4,95. En als je 2 potjes koopt dan kom je goedkoper uit. Ik heb 2 potjes besteld en heb in totaal (incl. verzenkosten) €19,95 betaald.

De service bij TopMerkenOnline.nl is heel erg goed. En de medewerkers zijn erg vriendelijk. Het is gewoon een fijne webshop tot nu toe. En ik raad het aan voor al mijn lezers om daar hun haar volume poeder van Osis+ te kopen.

Zijn jullie bekend met dit product? Deel in de comments al jullie ervaringen met mij! <3

By Asmae


P.S. Zie hier mijn artikel over de verzending van TopMerkenOnline.nl

4 opmerkingen: