vrijdag 15 april 2011

Beyonce Heat Eau Du Parfum

Beyonce Heat Eau De Parfum is een modern romantisch parfum geschikt voor intiem en speciale momenten. Deze geur kan gemakkelijk jaarrond gedragen worden.


http://www.weloveshopping.nl/wp-content/uploads/2010/09/Heat_Beyonce_sample_01.jpg

Beyonce Heat Eau De Parfum is het eerste parfum van Beyonce. De naam van het parfum is geïnspireerd door de tour van Beyonce's. De kleur van de Beyonce Heat Eau De Parfum fles en de vloeistof is gebaseerd op Beyonce's favoriete kleur. De top noten van Beyonce Heat Eau De Parfum bestaan uit rode vanille-orchidee, magnolia, neroli en perzik. Het gepassioneerde hart biedt kamperfoelie, amandel en muskus, terwijl de basis eindigt met sequoia hout, Tonka en amber.


http://www.shoppingblog.com/pics/beyonce_heat_fragrance2.jpg

"Dit is mijn eerste parfum en ik wil er zeker van zijn dat ik altijd van je zal houden!"  Verklaarde Beyonce voor de Women's Wear Daily. Beyonce Heat Eau De Parfum is gemaakt in een antieke glazen flacon, net als Beyonce wilde. Gekleurd in rode nuances die herinneren aan vlammen transformerend in brandend oranje. Vurig en sexy, net als Beyonce zelf. Beyonce Heat Eau De Parfum is in 2010 gemaakt in samenwerking met parfumeurs van het huis van Givaudan - Claude Dir en Olivier Gillotin.


http://haveyoureadmyblog.files.wordpress.com/2010/11/beyonce-heat-perfume-1.jpg
Beyonce poseert hierboven met haar eerste parfum 'Heat'. Ze is er heel trots op. En terecht ook want het is een hele lekkere geurtje.

Deze parfum wil ik al zo lang! Ik heb hem een keer geruikt bij de Etos, toen hij net nieuw was en vond het gelijk een hele lekkere geurtje. Het is lekker geurtje dat wat zwaarder is. Ook daar houd ik wel van. Het glazen flacon van deze parfum vind ik ook echt een juweeltje! Ik vind het ontwerp van deze flacon zo mooi en antiek.

Ik liep vandaag uit het niets de Etos binnen en zag dat deze parfum was afgeprijsd voor maar €15,- voor 30 ml! Toen heb ik hem gelijk gekocht. De prijs is gewoon te mooi. Mooier kan niet. Ook de verkoopster vond het een goede prijs voor deze parfum.

Zijn jullie bekend met deze parfum? En wat is jullie favoriete geurtje voor deze tijd van het jaar..? Tell me! <3


By Asmae

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze van 15ml voor 15 Euro :O
  Echt super dat je die van 30ml hebt voor 15 Euro
  want je kan er echt lang mee doen
  Ik vind hem best lekker, zo nu en dan
  maar ik vind hem te zwaar voor elke dag.

  Mijn favoriet, al 6 jaar, is Sun van Jil Sander. Ik kan gewoon niet zonder deze geur

  Maar het flesje van Heat is trouwens echt heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Beautista: Sun van Jil Sander vind ik ook heel erg lekker!! En je hebt gelijk deze parfum is te zwaar voor elke dag. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd zo leuk als ik een heel lekker goedkoop luchtje kan kopen :) En deze is echt heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet waarom, maar ik heb het echt niet voor geurtjes van celebrity's. Mijn favo geurtje voor dit moment is Flower by Kenzo, doet mij aan babytjes denken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb hem nog niet geroken, het flesje is wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik bij douglas ben zal ik eens ruiken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen