zondag 3 april 2011

NYC Smooch Proof Lipstain 16H

Toen ik hoorde dat je NYC in Nederland kon gaan kopen, was ik erg enthousiast. Ik had geen ervaring met dit cosmetica merk. En wou graag iets van dit merk uitproberen. Om te zien of dit product mijn hart zou stelen! In deze review zul je daar achter komen. Lees gauw verder!

Toen ik voor het schap stond van NYC wist ik niet zo gauw wat ik wou uitproberen. Ik twijfelde tussen de oogschaduw en de lipstain. Ik ben gek op oogschaduw. Als ik mooi opgemaakte ogen heb dan ben ik blij en mijn lippen die kleur ik meestal met een nude kleurtje. Toch koos ik voor de lipstain. Daar was ik op dat moment het meeste nieuwsgierig naar.

Het idee van een liptick in een stift vorm vind ik best wel leuk. En ik vroeg me voor ik het uittesten of die product ook echt goed zal zijn en dat ik 16 uur lang mooi gestifte lippen zou hebben vond ik een sterke belofte. Daar wou ik ook echt achter komen.

De verpakking vind ik simpel en mooi. Het is niet zo dat de kleur die je op de verpakking ziet ook op je lippen krijgt. De kleur is iets donkerder. Ik voor de kleur: Endless Spice 495 gekozen. Hieronder heb ik de Lipstain uitgeprobeert op mijn hand.Zoals je kunt zien is de pegmentatie niet heel goed. En soms lijkt hij zelfs waterig! Voor deze Lipstain betaal je €3,99 en als ik heel eerlijk ben dan vind ik dat zelfs te veel voor deze
Lipstain. Ook beweert NYC dat deze Lipstain er voor zorgt dat je lippen 16 uur mooi gekleurd zijn. En da ar klopt helemaal niks van. Ik vraag me af of ze dit wel hebben uitgeprobeerd. En dat verteld bij mij ook genoeg over dit merk. Als je de lipstain aanbrengt op je lippen dan trekt het gelijk in de lijntjes van je lippen. Mijn lippen leken daardoor wel uitgedroogt. En binnen een paar uur zie je niets meer van deze
 kleur.

NYC heeft met deze Lipstain mijn hart niet gestolen. Dus ik zal ook geen Lipstain bij NYC kopen. Ik vraag me wel af hoe het zit met de andere producten uit de collectie van NYC. Toch twijfel ik of ik nog een nieuwe product bij NYC wil gaan kopen omdat NYC onder moeder bedrijf COTY valt. NYC zelf is dierproefvrij maar het moedermerk COTY voert ook merken die wel op dieren test. Dus ik heb hier wel mijn twijfels over.

Wat vinden jullie van NYC? Wat zijn jullie favoriete producten? Tell me in de comments!


By Asmae

6 opmerkingen:

 1. awh wat jammer! ben wel benieuwd hoe het op je lippen was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anne: Binnekort zal ik ook foto´s van mijn lippen plaatsen. Heb momenteel geen goede camera. Ik wil voor mijn blog een goede camera kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @asmae: Okee, ik ben wel erg benieuwd (aa') succes met het zoeken naar een goede camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze verkopen hier nog geen NYC, maar ik ben er wel benieuwd naar, ik weet nu wel wat ik NIET moet gaan kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen