maandag 4 april 2011

Clinique Anti-Blemish Solution Foundation

Ik wou een paar weken terug zo graag mijn eerste Clinique foundation uittesten. Daarom ging ik naar Douglas. Daar haalde de verkoopster mijn make-up weg om mijn huidtype beter te kunnen herkenen. Ik heb een glimmende t-zone en hier een daar wat littekens. Die mij persoonlijk niet echt op vielen. Zoals op me kin en wangen. Maar de verkoopster beweerde dat ze door me heen kon kijken. Ik hield met moeite me lach in. Ze vroeg wat voor foundation ik op dat moment gebruikte en ik zei M.A.C. Ze ging gelijk het merk afkraken. En zei ook dat Clinique veel beter dan M.A.C is. Daar ben ik het als M.A.C fan natuurlijk niet mee eens. Ik heb ook fijne cosmetica van Clinique daar niet van maar M.A.C blijft bij mij een top merk. Hoewel M.A.C goedkoper is dan Clinique. Ik zei niet tegen de verkoper dat ik het er niet mee eens was want ik wist toen niets van de foundations van Clinique. Dus ik werd erg nieuwsgierig! Lees gauw verder!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRCEx3GfrLLurCVNxkZml34v7MQklBNkLCNeZiTkv8-Kdn7EKRcQY6MAVmnaKbk9oT1RwlRha63XsJeGGRKhmkij2AsD47Z2UGDS6tm5FrTfI1CVZTj4YdncY4VG9ySmKwxa6YPBhYCNA_/s1600/Anti-Blemish-Solutions-Liquid-Makeup-Ad-shot-1.jpg


Wat is de belofte?
De nieuwe Anti-Blemish Solutions liquid makeup belooft een egale make-up te creëren en tegelijkertijd de oorzaak van puistjes aan te pakken. Het product bevat o.a. hydroxydecanoic acid om de acne-bacterie in bedwang te houden en exfoliërend salicylzuur om meeëters tegen te gaan. Zo worden onzuiverheden dus vanaf verschillende kanten aangepakt.

Daarnaast bevat de foundation ook ingrediënten om het vochtgehalte van de huid op peil houden, irritaties te voorkomen en de talgproductie te reguleren, met oog op het voorkomen van nieuwe huidprobleempjes. Bestanddelen die hiervoor moeten zorgen zijn o.a. de alg Laminaria Sacharrina Extract en Cafeïne.

undefined

Wat vind ik van deze foundation?
Toen de verkoopster een klein beetje van deze foundation op mijn gezicht aanbracht met een sponsje was ik gelijk super enthousiast. Ik keek heel enthousiast in de spiegel! En dat maakte ook voor mij de doorslag om deze foundation te kopen. Ik kocht op advies van de verkoopster de kleur 02 Fresh Ivory.
Ik verbaas mij over de hoeveelheid pigmentatie in deze foundation. Je hebt maar heel weinig foundation nodig voor een mooie dekkende geheel. Ik breng hem graag aan met een BeautyBlender. En je kunt hem ook deppend met je vingers aanbrengen onder je ogen dat is ook heel mooi.

Mijn glimmende t-zone verdwijnt door deze foundation die zie je niet meer. En dat vind ik fijn. Deze foundation beweert de oorzaak van puistjes aan te pakken. Maar dat is gewoon onzin. Met een foundation maak je je huid egaler. En je huid verandert niet. Als je je foundation weer reinigt dan ziet je huid er precies hetzelfde uit. Dus trap nooit in slape verhalen als: "nieuwe Anti-Blemish Solutions liquid makeup belooft een egale make-up te creëren en tegelijkertijd de oorzaak van puistjes aan te pakken."

Tot slot ben ik tevreden over deze foundation. Alleen hij is niet beter dan mijn M.A.C foundation. Mijn M.A.C foundation geeft een mooier effect. Maar bovenal deze foundation behoort wel tot één van mijn favoriete foundations! Je hebt maar weinig nodig van deze foundation voor een mooie dekking en hij is speciaal voor de jonge huid! En zoals altijd het geval is bij Clinique producten, is ook deze foundation 100% parfumvrij. Dat is wel zo fijn als je een gevoelige huid hebt.

Deze foundation kost €27,50 en kan je kopen bij Douglas, Ici paris xl en anderen luxe parfumerie's.

Zijn jullie bekend met deze foundation? En wat is jullie favoriete product van Clinique..? Tell me in de comments!

By Asmae

7 opmerkingen:

  1. Interessante review! Ik ben nog steeds opzoek naar de perfect foundation, heb 'm nog steeds niet gevonden :(

    Ik heb ook een gevoelige, soms wat droge huid, misschien is deze ook wel goed voor mij. Denk dat ik 'm ook even ga uitproberen bij Douglas!

    xoxo,
    Virtualfashionview.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lian G.: Deze is zeker heel fijn! En je hebt maar heel weinig nodig voor een dekkend effect. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze lijk mij ook echt super! Ik heb er ook heel veel goede dingen over gelezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. deze zou ik best wel willen hebben eigenlijk! hihi :)
    leuke blog heb je voorderest! X, afterFANTASIES.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fantastico!!!
    http://paratiqueeslamoda.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja ik heb ook precies die foundation clinique anti blemisch 02. ik ben tevreden alleen als ik buiten ben en ik hou er een spiegeltje bij is het een kleur die een beetje oranja oogt........ dat vind ik een beetje jammer maarja.. ohja en wie weet hoe je het beste de foundation aan kan brnegen ik doe het met me vingertoppen iemand nog meer tips?

    BeantwoordenVerwijderen