dinsdag 23 november 2010

Maybelline mascara 's

Het is algemeen bekend dat Maybelline hele goede mascara 's op de markt brengt en vooral de klassiekers doen het nog steeds goed. Ik gebruik al jaren lang Maybelline mascara 's en ben er nog steeds tevreden over. Ik blijf het op de een of ander manier toch steeds weer kopen. Natuurlijk vroeg ik me op een gegeven moment af hoe is Maybelline ontstaan? En welk verhaal draagt deze goedverkochte internationale cosmetica lijn met zich mee? Ik ben toen even een kijkje gaan nemen op de site van Maybelline en kwam de volgende interessante informatie tegen. De chemicus, T.L. Williams, bedacht de Maybelline Mascara voor zijn zus (van wie vriendje, Chet, verliefd was op een andere vrouw). Om Mabel te helpen haar man te veroveren, mengde TL Williams vaseline met steenkool poeder en creeerde daarmee een product waarmee ze haar wimpers donkerder en opvallender kon maken. Het was de 1e mascara! Ik zal hieronder meer vertellen over de mascara 's van Maybelline die ik fijn vind. Enjoy!


Dit was mijn eerste mascara van Maybelline. Ik was nog vrij jong toen en wat mij trok tot deze mascara was eigenlijk de mooie roze/groen kleurige mascara. Ik vind de mascara nog steeds mooi. En ik denk dat ik hem binnekort maar weer eens aanschaf! Deze mascara geeft niet zo zeer een WOW effect maar het is gewoon een hele fijne mascara voor dagelijkse gebruik!


De mascara vind ik ook heel fijn. En gebruik hem graag. Hij is heel gemakkelijk in gebruik. En deze mascara belooft veel volumeen geeft op zekere maten ook voldoende volume maar het is niet zo dat ik denk van wauww!


Deze mascara heeft een heel goed borsteltje! En geeft meer volume dan de gele mascara hier boven. Op de Maybelline website zeggen ze over deze mascara het volgende: Het is geen mascara. Het zijn valse wimpers op een borsteltje!


Dit is echt een hele handige mascara. Want hij heeft een motortje en daardoor trilt het borsteltje en kun je je ogen mooi en gemakkelijk op maken! Aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten