zondag 1 mei 2011

Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal

Wat maakt ons vrouwen het meest gelukkig? Ik denk dat iedere vrouw graag een goed verzorgde huid wil hebben dat een gezonde uitstraling heeft. Daarom smeer ik bijna iedere week een fijne masker op mijn gezicht en hals. Ik heb het dagelijks heel druk met school, stage, werk en mijn blog. En hoe erg we het ook vinden als je het druk hebt dan kun je dat terug zien op je huid. Dus een goede masker op zen tijd is zeker een aanrader!

Ik verwachte in het begin niet veel van dit masker. Ik las er veel positieve reviews over en hakte uiteindelijk toch maar de knoop en kocht deze masker bij De Tuinen. De reden waarom ik niet veel verwachte van dit masker is omdat het een goedkope masker is, en ik nogal een hele gevoelige huid heb. De masker kost €4,99 (in de tube zit 150ml en daar kun je heel lang mee doen!)

De bedoeling van dit masker is dat het je poriën verkleind en het beloofd ook je huid zachter en glad te maken. Dus ik was erg benieuwd of dit echt zo is. Daarom heb ik het uitgetest voor jullie! Want soms ziet mijn huid er niet heel zuiver uit. En dat kan liggen aan verschillende factoren bijvoorbeeld door stress en drukte. En dan wil ik graag een fijne masker op me gezicht smeren die heel fijn is. En een masker waar ik ook resultaat bij zie.

Als ik dit masker aanbreng op mijn gezicht en hals dan laat ik het 15 min inwerken. Daarna haal ik het masker voorzichtig met lauw water weg. Na gebruik van dit masker voelt mijn huid heel fijn en fris aan! En daarom is het ook één van mijn favoriete masker. Ik raad dit masker aan voor iedereen. Ik heb zelf een hele gevoelige huid maar met dit masker heb ik geen negatieve ervaring. Ik heb wel op andere reviews gelezen dat mensen met een gevoelige huid hier niet goed op reageren. Dus voor mensen met een gevoelige huid raad ik het aan om zelf de keuze te maken of ze dit product wil uit testen. En stop gelijk met het gebruiken van dit product als het niet fijn aanvoelt.

Zijn jullie bekend met dit masker? En wat is jullie favoriete masker? Ik vind het leuk om te weten welke producten jullie fijn vinden! <3


By Asmae

7 opmerkingen:

 1. Lijkt me wel goed! Ik heb net een nieuw kleimasker gekocht, maar nog niet geprobeerd, dus ik weet nog niet of het een favoriet wordt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me fijn, ik kende het maskertje zelf nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat dit masker jouw gevoelige huid niet irriteert en goed zijn werk doet! Het is inderdaag een lekker budgetproof product!
  Ik gebruik zelf geen maskers omdat ik er nooit de tijd voor neem ;-)

  Nog bedankt voor je lieve comment op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dit maskertje niet!
  Ook heb ik niet echt 1 favoriet maar de maskers waar ik tevreden over ben zijn niet van merken die je bij de drogist etc kunt kopen
  Ze zijn van Maria Galland en Babor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dat masker ook niet. Maar het ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Beautista: Ik ken Maria Galland en Babor producten nog niet. Heb net even op internet gekeken en het lijken mij hele goede producten. Ik misschien een product daarvan uittesten. Bedankt voor de tip! <3

  BeantwoordenVerwijderen