zaterdag 7 mei 2011

Mijn nieuwe blog: Glossy Scene

Ik heb jullie gister al verteld dat ik erg druk bezig was met mijn nieuwe blog. En eindelijk is het nu zover, Ik ga jullie nu kennis laten maken met mijn nieuwe blog! Ik ben nog niet overal tevreden over maar daar werk ik gewoon rustig aan verder.

Mijn nieuwe blog is http://www.glossyscene.nl/ !!
Ik ben er heel trots op en heb erg lang over de naam van de blog zitten nadenken. Echt werkelijk iedere leuke naam bestaat al! Maar GlossyScene was nog vrij, en daar ben ik nu de eigenaar van!

Alles blijft gewoon hetzelfde, ik blijf reviews schrijven, artikels over fashion en alles waar ik me mee bezig houd. Ik vind het nu wel moeilijk om Fashiondiva88 los te laten. Aan de ene kant ben ik blij met me nieuwe blog maar aan de andere kant wil ik niet stoppen met Fashiondiva88. Dus ik zal meerendeels schrijven voor GlossyScene maar ook zal ik artikels (af en toe) blijven schrijven voor Fashiondiva88.

Ik lees veel blogs en als ik merk dat een bepaalde onderwerp te veel wordt besproken dan weiger ik altijd daar een artikel over te schrijven op Fashiondiva88, omdat ik niet wil dat Fashiondiva88 een standaard blog wordt die het gewoon over neemt van andere blogs. Zo zal deze blog ook blijven! :) Ik kies voor kwaliteit en niet voor kwantiteit!

Neem een kijkje op mijn nieuwe blog: Glossy Scene !


By Asmae

2 opmerkingen: